overdue-scratch

Author Topic: Keep getting error accessing forum  (Read 7406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

abubin

  • Observer
  • Posts: 14
Keep getting error accessing forum
« on: February 10, 2010, 07:10:57 AM »
I am sorry but I don't know where else to post this.

I seems to be getting a lot of problem connecting to this forum.

Keep getting:
Code: [Select]
Sorry Guest, you are banned from using this forum!
Your ban is not set to expire.

I am not even logged in. At one time, I tried clearing all my history and cache in firefox and it works. But now using my OSX firefox, it doesn't want to connect even after clearing all cache and history.

Any idea what is the problem?

Blackosx

  • Forum Moderator
  • Posts: 1150
Re: Keep getting error accessing forum
« Reply #1 on: February 10, 2010, 10:04:46 AM »
Hi abubin

Apologies for this and will I will get this issue looked in to.
I can't deal with it directly and have to do it via the forum's administrators.

Thanks for your patience.

Regards
Blackosx
10.10.5 / 10.11 GM1 | Asus Maximum IV Gene-Z | i7-2600 3.40GHz | 4GB | Radeon 5770 1GB

rocksteady

  • Global Moderator
  • Posts: 233
  • Root Down
Re: Keep getting error accessing forum
« Reply #2 on: February 10, 2010, 10:14:43 AM »
Hi abubin

You're not banned and you never were.

There's some hiccups for users browsing via RSS without being logged in (most rss apps have flakey cookie support)
Also if you're on a dynamic IP connection (adsl/cable) some of the IPs that your ISP relocates might get caught by our spam filters (depending on how often your ISP refreshes the IP pool). Please make a note of the IPs that you can log in with no problems and PM me.

Sorry about this.

« Last Edit: February 10, 2010, 10:37:56 AM by rocksteady »
Stop bitching, start coding or documenting or both..

P5Q-EM : Q6600 : 8GB RAM : 8800GT : SATA Drives

thiagom

  • Observer
  • Posts: 10
    • HMBT
Re: Keep getting error accessing forum
« Reply #3 on: February 10, 2010, 04:27:00 PM »
Same for me..
At home i can login successfully, but at work(Proxy), i have made a new test using IE..I could login only using IE. Using Firefox i got same error message...(Cleaned all caches, and using Same proxy from IE)


Reports from IE:
Code: [Select]
You are coming from IP address 200.157.35.21 using port 3367.
A DNS reverse lookup shows your hostname as inet4.petrobras.com.br.

Additional information known about your browser and about your connection to this server :

   HTTP_USER_AGENT  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; Embedded Web Browser from: http://bsalsa.com/; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729) 
   HTTP_ACCEPT_CHARSET  -- 
   HTTP_ACCEPT_ENCODING  gzip, deflate 
   HTTP_ACCEPT_LANGUAGE  pt-br 
   HTTP_CONNECTION  keep-alive 
   HTTP_CACHE_CONTROL  -- 
   HTTP_REFERER  -- 
   REMOTE_ADDR  200.157.35.21   (inet4.petrobras.com.br) 
   REMOTE_PORT  3367 
   REQUEST_METHOD  -- 
   query_string  -- /services/wru.php HTTP/1.1 
   HTTP_COOKIE  KLTwru 1265814766 hello world...

Reports from FF:
Code: [Select]
You are coming from IP address  200.157.35.21  using port 3305.
A DNS reverse lookup shows your hostname as inet4.petrobras.com.br.

Additional information known about your browser and about your connection to this server :
  HTTP_USER_AGENT Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pt-BR; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6 (.NET CLR 3.5.30729)
  HTTP_ACCEPT_CHARSET ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
  HTTP_ACCEPT_ENCODING gzip,deflate
  HTTP_ACCEPT_LANGUAGE pt-br,pt;q=0.8,en-us;q=0.5,en;q=0.3
  HTTP_CONNECTION keep-alive
  HTTP_CACHE_CONTROL max-age=0, max-age=0, max-age=0
  HTTP_REFERER --
  REMOTE_ADDR 200.157.35.21   (inet4.petrobras.com.br)
  REMOTE_PORT 3305
  REQUEST_METHOD --
  query_string -- /services/wru.php HTTP/1.1
  HTTP_COOKIE KLTwru 1265815100 hello world...
MOBO: Gigabyte GA-EP43-DS3L   -   CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 - 2.8Ghz   -   VGA: ECS GF 9500GT (1GB)   -   RAM: Markvision 4GB DDR2 800Mhz
SYSTEM: Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 (Build 10D573) - DSDT: Audio (ALC888), Video, Ethernet, Sleep, Vanilla Speedstep
SYSTEM: Windows 7 Ultimate RTM - 64 Bits (Build 6.1.7600.16385)
BOOT: Chameleon RC5 (r118)

rocksteady

  • Global Moderator
  • Posts: 233
  • Root Down
Re: Keep getting error accessing forum
« Reply #4 on: February 10, 2010, 06:41:32 PM »
Thanks for the follow-up thiago, I still have your PM.

Sounds funny that IE will get you through while FF won't. Preferences aside, there's lots of complains about the last release(s) of FF vs. forum functionality. Users are better off filing bugs/complains at the FF forum/bug trackers to let the Mozilla devs know about this.

A few more thoughts:

Members who can log in at one time/location but not at another, means blacklisted IPs at some point along the way. We're getting checks from all major spam fighters, so if for example one of the IPs that your ISP may allocate to you at a certain time is blacklisted by BotScout, we cannot do much about it.

Most proxies are also blacklisted since it's what lots of spammers are using to fill the internets with junk.

Another good practice -this forum aside- for everyone is to keep an eye on the spam filter/folder of his email application.  Sending/forwarding spam to someone else will most likely cause your email address to be blacklisted by one of the anti-spam service/organizations.

Hot Update:  A few members use their e-mail as their username  :o People get real, this is a recipe for disaster!. All such usernames here will be altered.
« Last Edit: February 11, 2010, 07:23:06 AM by rocksteady »
Stop bitching, start coding or documenting or both..

P5Q-EM : Q6600 : 8GB RAM : 8800GT : SATA Drives

abubin

  • Observer
  • Posts: 14
Re: Keep getting error accessing forum
« Reply #5 on: February 11, 2010, 02:41:37 AM »
Here is more details from my side:

I tested using 3 computers.

1) Work computer running firefox 3.6. It was having problems accessing until I clears all my cache and cookies. Now it is working fine as I am posting using this computer. Windows XP.

2) Home computer running firefox 3.6. Never had problem with this. Works fine. Windows 7 x64.

3) Netbook tested at work and at home. firefox 3.6 also but keep getting that banned message. Tried using safari 4 and it works!! OSX 10.6.2.

Any information you guys require, just ask.

Thanks.

rocksteady

  • Global Moderator
  • Posts: 233
  • Root Down
Re: Keep getting error accessing forum
« Reply #6 on: February 11, 2010, 07:33:38 AM »
Thanks for the update abubin,

Clearing caches+cookies from time to time is troubleshooting step  #1 :)

You both visit from countries/IPs abused by spambots, so please keep an eye on your IP . Also since you both prefer FF, do the Mozilla Devs a favour and let them know about this, help 'em fix it.
« Last Edit: February 11, 2010, 12:30:47 PM by rocksteady »
Stop bitching, start coding or documenting or both..

P5Q-EM : Q6600 : 8GB RAM : 8800GT : SATA Drives