Author Topic: [SOLVED]ALC662 bug - background noises,hearing myself in headphones through mic  (Read 5135 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Danyel515

  • Entrant
  • Posts: 2
Ok, here is my trouble:
-I have iATKOS 10.6.3 + updates to 10.6.7
-ATI Radeon HD 4650 video card
-ALC662 sound
-g31 m7 te motherboard.
Everytime i turn on my computer, and mac is loading at the apple logo, suddenly a background buzzing starts.Guess it's because the kext was loaded.After i am booted into my hackintosh, i can see sound bar, talk through my microphone and hear myself in speakers.Why is that?
Also, if i remove the microphone from it's jack there is only a buzzing noise.
No ooopsie, i restarted with my microphone in jack, still same thing, buzzing and hearing myself.I decided to see what happens if i unplug the mic and plug it back...Suddenly, everything worked...Sound was ok, no buzzing noise, microphone working without hearing myself... I thought the problem was solved.After a restart, it started again.Now everytime i start my computer i have to remove and plug back my mic.If you need anything you just tell me. I'll check this topic constantly.
« Last Edit: June 17, 2011, 08:58:30 AM by Danyel515 »

Danyel515

  • Entrant
  • Posts: 2
FIXED!
I DID THE FOLLOWING:
-INSTALL APPLEHDA AND APPLEHDA1062 FROM iATKOS 10.6.3 (S3 V2)
-DOWNGRADE TO VOODOOHDA 2.6.0
-ADD IN INFOPLIST OF VOODOOHDA 2.6.0
<key>iGain</key>
<string>0</string>
<key>iMix</key>
<string>70</string>
AFTER JUST INSTALL ALL 3 KEXTS AND REBOOT USING -F AND -V (ONLY ONCE)