overdue-scratch

Author Topic: [Resolved] Firewire security mode problem and IODeviceTree  (Read 42556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sachink70

  • Entrant
  • Posts: 1
Re: Firewire security mode problem and IODeviceTree
« Reply #45 on: May 24, 2011, 08:27:06 AM »
hellow dear friend
i recently built hakintosh with snow 10.6.3 on dg31pr
all works fine
except firewire audio
its intrepted and i saw the same security error when booting verbose mode..
can you please explain how you resolved this issue...
you may have to be more elaborative as i am not expert..just learning by searching
thanks
regards
sachin
india

Gringo Vermelho

  • Forum Moderator
  • Posts: 611
  • The gray monster energy hat
Re: [Resolved] Firewire security mode problem and IODeviceTree
« Reply #46 on: May 24, 2011, 07:32:02 PM »
The issue you are having is unrelated to Chameleon, the issue discussed in this thread was resolved almost two years ago.

Make sure you are running Chameleon 2.0 RC5.

We can not offer general Hackintosh support here.

There is a thread about your Firewire issue over on InsanelyMac, IIRC it can be fixed via DSDT. Use the forum search over there to find it.
« Last Edit: May 24, 2011, 07:46:59 PM by Gringo Vermelho »
10.9.5 - ASUS P8Z77-V Pro - i5 3570K - GTX 660 - Chameleon 2.3 svn-r2xxx
How to...
Install Chameleon: http://forum.voodooprojects.org/index.php/topic,649
Make your own Chameleon boot CD: http://forum.voodooprojects.org/index.php/topic,484.msg2131.html#msg2131