Author Topic: Chameleon boot menu bug  (Read 8067 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mityushechka

  • Observer
  • Posts: 15
Re: Chameleon boot menu bug
« Reply #15 on: April 12, 2012, 04:01:39 PM »
Which information do u need? I don't know how to upload files here

Blackosx

  • Forum Moderator
  • Posts: 1150
Re: Chameleon boot menu bug
« Reply #16 on: April 12, 2012, 05:00:22 PM »
Well you said,
Quote
one very clever guy made from Chameleon and Chimera one common 100% working bootloader...ALL OPTIONS WORK!!!!
So I was asking you for information about that version of bootloader which you claim works for you. What changes have been made compared to the Chameleon trunk? Can you supply a diff? Where can this version be downloaded from? And anything else you might think is important...

Uploading files here is as easy as clicking the attachments box at the bottom of the windows when you're typing your reply.
Otherwise upload files somewhere else and supply a link.
10.10.5 / 10.11 GM1 | Asus Maximum IV Gene-Z | i7-2600 3.40GHz | 4GB | Radeon 5770 1GB

mityushechka

  • Observer
  • Posts: 15
Re: Chameleon boot menu bug
« Reply #17 on: April 15, 2012, 01:41:59 AM »
He just mixed files from chimera and chameleon sources that u gave me....He tried to apply Chimera's support of hd3000 in chameleon, what he applied in chimera from chameleon to beet : still waiting for boot device in -x and -f modes, i don't now...Versions he used for this: Chimera 1.9.1 and Chameleon r1918... But they don't work for me cause i have mbr partition table....  Here they r...Check them)))
« Last Edit: April 16, 2012, 01:23:06 PM by mityushechka »

mityushechka

  • Observer
  • Posts: 15
Re: Chameleon boot menu bug
« Reply #18 on: April 16, 2012, 10:52:54 PM »
any news???