overdue-scratch

Author Topic: com.apple.Boot.plist not loaded  (Read 1864 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

iComputer

  • Entrant
  • Posts: 3
com.apple.Boot.plist not loaded
« on: July 01, 2009, 07:57:42 PM »
Hello,

I'm a new user of Chameleon 2.0RC1.
I'm using EFI system partition booting support after retail installation.

The problem is that I think chameleon booter is not loading my "Extra/com.apple.boot.plist"
This conclusion comes from the fact that the mach_kernel.voodoo is not loaded, unless I manually type:
Code: [Select]
bt(0, 0)/mach_kernel.voodoo busratio=20in the boot command line.

I read around about a file called Boot.plist, is this the same as com.apple.Boot.plist? If so whats the recommended name?

Thanks.

rzooff

  • Member
  • Posts: 59
Re: com.apple.Boot.plist not loaded
« Reply #1 on: July 01, 2009, 08:51:58 PM »
com.apple.Boot.plist

If you have "boot" instead of "Boot", as you wrote above, it will not work.
In your case, Extra must be on the EFI partition too.
« Last Edit: July 01, 2009, 08:55:30 PM by rzooff »
MacOS X 10.6.1 (Retail)  + Chameleon 2 | ASUS P5B-V | C2D E4600 | GF 8400GS | Asus WL-138g v2
MacOS X 10 10.5.8 (Retail) + Chameleon 2 | Toshiba L40-R17 |

iComputer

  • Entrant
  • Posts: 3
Re: com.apple.Boot.plist not loaded
« Reply #2 on: July 04, 2009, 03:09:04 AM »
Hi, thanks for answer.

The file name was correct "com.apple.Boot.plist"

Apparently the plist is loaded from EFI partition, but the kernel.voodoo was not loaded.
I cannot reproduce the problem right now, becuase I upgraded to 10.5.7 and I'm using vanilla kernel right now.
With mach_kernel (vanilla) in root of "Macintosh HD" the chameleon work like a charm.

cya