overdue-scratch

Author Topic: [Theme] Blackosx_Product_Box  (Read 17460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PolishOX

  • Observer
  • Posts: 12
Re: [Theme] Blackosx_Product_Box
« Reply #15 on: July 27, 2011, 06:06:07 AM »
Can anyone test and report back maybe testing with a VM if medik's dark black apple 2D logo works on a gloss white background?

http://forge.voodooprojects.org/p/chameleon/source/tree/HEAD/trunk/doc/BootHelp.txt

Anyone see a boot flag that deals with default apple boot logo?

Blackosx

  • Forum Moderator
  • Posts: 1150
Re: [Theme] Blackosx_Product_Box
« Reply #16 on: July 27, 2011, 08:11:29 AM »
boot in the style of lion
Hi xmedik

I actually quite like it though it's a does look a bit strange on the light grey background that the kernel draws.
Thanks for posting it.

Can anyone test and report back maybe testing with a VM if medik's dark black apple 2D logo works on a gloss white background?
Hey PolishOX :)

Yes it works, but I've only tested it on the light grey background. How would you use it on a white background ?

Anyone see a boot flag that deals with default apple boot logo?
Nope. AFAIK there aren't any switches for it. The boot.png shown is the file taken from the current theme. If the boot.png is removed from the theme the GUI won't render (I think).
10.10.5 / 10.11 GM1 | Asus Maximum IV Gene-Z | i7-2600 3.40GHz | 4GB | Radeon 5770 1GB

Enzo

  • Resident
  • Posts: 256
Re: [Theme] Blackosx_Product_Box
« Reply #17 on: July 27, 2011, 11:53:35 AM »
hmm I swear there was a key you could set in the boot.plist for cham to use the classic gray apple, over the theme's... Oh well =p

Blackosx

  • Forum Moderator
  • Posts: 1150
Re: [Theme] Blackosx_Product_Box
« Reply #18 on: July 27, 2011, 01:05:01 PM »
Oh yeah... Thanks for the reminder Enzo.

<string>Legacy Logo</string>
<key>Yes</key>

It was introduced in RC2.
http://forum.voodooprojects.org/index.php/topic,351.msg2700.html#msg2700
« Last Edit: July 27, 2011, 01:06:53 PM by Blackosx »
10.10.5 / 10.11 GM1 | Asus Maximum IV Gene-Z | i7-2600 3.40GHz | 4GB | Radeon 5770 1GB

PolishOX

  • Observer
  • Posts: 12
Re: [Theme] Blackosx_Product_Box
« Reply #19 on: July 27, 2011, 05:44:52 PM »
Ah.  I believe on the machine in question this was enabled.  I'll try removing it then testing medik's logo.

Report back in a few minutes...

I removed the boot flag for the logo.

Ok well I was able to darken and replace the logo supplied by medik.  It worked.

However, the color of the background upon boot is stuck at that ugly default grey.

I could have sworn in the past I've seen people even use black. 

Any ideas?
« Last Edit: July 27, 2011, 06:19:30 PM by PolishOX »

Enzo

  • Resident
  • Posts: 256
Re: [Theme] Blackosx_Product_Box
« Reply #20 on: July 27, 2011, 06:24:55 PM »
AFAIK, the color is unchangeable, even through the theme plist. The workaround however is simply to use a boot.png image the size of your screen resolution, thereby having a "background" color/image of whatever you want. It might take a little while longer to draw the image though =p.
« Last Edit: July 28, 2011, 03:55:44 AM by Enzo »

Blackosx

  • Forum Moderator
  • Posts: 1150
Re: [Theme] Blackosx_Product_Box
« Reply #21 on: December 20, 2011, 03:27:10 PM »
I'm posting here a version of this theme for trial compatibility for cparm's latest changes to Chameleon for identifying different versions of OS X. The device names have been updated to what the revised booter looks for, and I've included an extra device for Tiger.
10.10.5 / 10.11 GM1 | Asus Maximum IV Gene-Z | i7-2600 3.40GHz | 4GB | Radeon 5770 1GB